Voorwaarden voor een bezoek als retailer

background pattern

Trademart is een plek voor professionals in retail. Om de kwaliteit en exclusiviteit van onze merken te kunnen bewaken, vragen we onze bezoekers op voorhand om informatie over hun zaak.

Om een toegangskaart te kunnen aanvragen moet je aan de volgende twee voorwaarden voldoen en hier ook bewijs van kunnen aanleveren.

1. BTW-nummer

Je beschikt over een actief en geldig BTW-nummer. Jouw inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen moet voltooid zijn.

2. Jouw professionele activiteit

De professionele activiteiten van jouw zaak liggen in de lijn met de productsectoren die bij Trademart worden aangeboden (fashion, home & living, baby & kids).

Niet helemaal zeker of je toegang kan krijgen? Neem contact met ons op om hier zekerheid over te krijgen. We kijken graag na of jij in aanmerking komt of niet.

Jaarkaart aanvragen

FAQ

Naast jezelf kan er 1 persoon mee binnen met jouw jaarkaart.

Fashion: kledij, shoenen, accessoires, handtassen,...

Home & living: kook- en eetgerei, woondecoratie, huishoudtextiel, meubelen, verlichting, outdoor,...

Baby & kids: kledij, schoenen, eet- en drinkgerei, speelgoed, decoratie, slapen, school, veiligheid, voor mama,...

Een btw-identificatienummer is een uniek nummer voor jouw onderneming. Je gebruikt het voor alle contacten met klanten en leveranciers. Het nummer is opgebouw uit jouw landcode (bv. België: BE), gevolgd door een reeks letters en nummers. Jouw btw-nummer moet actief zijn.

Ookal kom je uit het buitenland of is je onderneming gevestigd in het buitenland, dan kan je nog komen inkopen bij Trademart met een geldig en actief btw-nummer en met een toegangskaart.

Vraag je gratis toegangskaart hier aan