Trademart bezoeken

Alles wat je moet weten voor een geslaagd bezoek aan Trademart.

Bereikbaarheid

Geweldig dat je kiest voor het openbaar vervoer! Er zijn heel wat mogelijkheden om dicht bij ons te geraken:

Metro

Pak je de metro? Neem dan Lijn 6 - Koning Boudewijn. Aan de eindhalte Heysel stap je af. Neem de trappen aan je linkerkant. Eenmaal je boven bent is het nog slechts 5 minuten stappen.

Tram

Via Tram 7 met eindhalte Heysel Terminus wandel je slechts 5 minuten naar Trademart. Via Tram 3 met eindhalte Esplanade wandel je 8 minuten naar Trademart. Via Tram 93 en Tram 51 met eindhalte Koning Boudewijn Stadion wandel je 15 minuten naar Trademart.

Bus

De bussen 84 en 88 - respectievelijk van Berchem Station en Rogier - rijden beide naar het eindpunt Heizel. Lijn 84 en 88 van Berchem Station en Rogier tot aan Heisel Eindhalte.

Trademart is gelegen op het Heizelplateau, vlakbij het Atomium en Brussels Expo. We zijn eenvoudig te bereiken met de auto via de ring rond Brussel. Neem afrit Wemmel of Romeinse steenweg.

Trademart heeft twee parkings met in totaal 1500 staanplaatsen. Op welke parking je moet parkeren? Dat hangt af van de sector die je wil bezoeken.

Parking 1

 • Bereikbaar via Atomiumlaan

 • Voor bezoekers van: fashion & accessories (&go) - baby & kids - home & living - shoes & bags - sports & outdoor - supplies & services

 • 2 laadpunten voor elektrische wagens beschikbaar (1ste rij rechts)

Parking 2

 • Bereikbaar via Madridlaan

 • Voor bezoekers van: fashion & labels - home & living &go

Toegang tot Trademart

Trademart is een plek voor professionals in retail. Om de kwaliteit en exclusiviteit van onze merken te kunnen bewaken, heb je een toegangskaart nodig.

Een toegangskaart kan je eenvoudig online aanvragen indien je beschikt over een geldig BTW nummer en jouw professionele activiteit in lijn ligt met onze product segmenten.

Toegang aanvragen
Voorwaarden in detail

Openingsuren

Trademart is een permanent centrum met verschillende departementen, elk met hun eigen openingsuren.

Algemene openingsuren

Maandag: 09:00-17:00

Dinsdag: 09:00-17:00

Woensdag: 09:00-17:00

Donderdag: 09:00-17:00

Vrijdag: 09:00-16:30

Zaterdag: Gesloten

Zondag: 10:00-16:00

Openingsuren per departement

Trademart Maps

Via onze digitale wayfinding (maps.trademart.be) vind je snel en eenvoudig merken, exposanten en je weg door ons gebouw.

Diensten

In het atrium vind je een Foodbar De Serre voor een snelle, gezonde snack met overheerlijke broodjes, salades, snacks, frisdrank en koffie.

Net iets meer honger en op zoek naar een voor- en hoofdgerecht? Kan ook want in de brasserie serveert Traiteur De Schepper eveneens een complete kaart! Kom het zelf ontdekken en laat het smaken!

Openingsuren:

Maandag: 11:00-15:00

Dinsdag-vrijdag: 11:00-14:00

Trademart heeft een professionele infobalie waar vragen van elke aard gesteld kunnen worden. Je kan er ook je gratis jaarkaart ophalen.

Geen zin om met je jas en tas of andere zaken te sleuren tijdens het inkopen? Berg al je persoonlijke items veilig op in één van onze lockers.

Bij Trademart kan je 20 publieke laadpunten vinden.

5 op parking P0

2 op parking P1

13 op parking P3

Je kan met elke kaart die publiek laden toelaat laden.

Onze toestellen kunnen tot 22Kwu laden.

Op elke verdieping bevinden zich gratis toiletten. Je kan ze makkelijk terugvinden via onze digitale wayfinding (maps.trademart.be).

Het AED-toestel bevindt zich aan de ingang pool (P0) aan de infirmerie, tegenover het lokaal van de security.

Kom dus met een gerust hart al je inkopen doen!

Kom je van ver en wil je in de buurt overnachten? De volgende hotels bieden aantrekkelijke kortingen:

Gosset Hotel

 • 15% korting op de beste prijs van de dag, inclusief ontbijtbuffet, wifi en parking.

 • Code om te reserveren: CORP 15

 • Website

B&B Josephine

 • € 5 korting/nacht vanaf de 2e nacht, welkomstdrankje en gratis parking en wifi bij rechtstreekse boeking.

 • Code om te reserveren: Trade

 • Website

Heb je zoveel gekocht dat je je inkopen zelf niet meer gedragen krijgt? Gedaan met sleuren van pak en zak! Onze cash & carry boy helpt je graag jouw aankopen naar je wagen te dragen. Tijdens de events in de fashion & accessories afdeling, en elke maandag tijdens het inkoopseizoen, rijdt hij met fitte benen rond in Trademart om jou te helpen. Je kan onze cash & carry boy bereiken van 11:30 tot 17:30 op het nummer 0473/303.305.

background

FAQ

We werken met een jaarkaart. Deze kan verkregen worden met parkeergelegenheid inbegrepen en kost €25 voor het hele jaar.

Zo heb je toegang tot het volledige assortiment van Trademart, alle sectoren en ons cash & carry concept home & living &go.

Je kan ook kiezen voor de jaarkaart zonder parkeergelegenheid. In dat geval betaal je €8 voor de dagelijkse parkeergelegenheid.

Voor beide kaarten moet je een geldig btw-nummer hebben.

Vraag hier je jaarkaart aan

Ons team staat klaar om de showroom van jouw dromen te bespreken. Contacteer ons vrijblijvend of laat gewoon je gegevens achter als je wilt gecontacteerd worden voor meer informatie.

Lies Vandiest - baby & kids | home & living | home & living &go | sports & outdoor

+32 477 74 59 20

lies.vandiest@trademart.be

Dimitri Decnudde - fashion & labels | fashion & accessories &go | shoes & bags | supplies & services

+32 472 06 22 10

dimitri.decnudde@trademart.be

Via onze digitale wayfinding (www.maps.trademart.be) vind je snel en eenvoudig merken, exposanten en je weg door ons gebouw.

Ondanks we dierenvrienden zijn mogen geen dieren het gebouw betreden, dit uit veiligheids en hygiënische overwegingen.

Voor het laden en lossen van goederen, kan je gebruik maken van onze twee laadkaaien. Tijdens de werkuren rijd je via de slagboom binnen op Dock 1 Atomium of Dock 2 Esplanade, waar onze bewakers je via de intercom toegang kunnen geven tot het gebouw.

Dock 1 Atomium

Inrit via Atomiumlaan. Toegang tot verdiepingen A-B-C-D-E-F.

Dock 2 Esplanade

Inrit via de Miramarstraat. Toegang tot verdiepingen A-B-C-D.

Wil je een bezoek brengen aan de fashion & accessories &go afdeling op de A-verdieping? Kom dan binnen via de parking en ingang P1 Pool (inrit via de Atomiumlaan). Bij het binnenkomen zal je voorbij een stelplaats voor winkelkarretjes komen. Met al die mooie artikelen in cash & carry, zal een winkelkar ongetwijfeld van pas komen!

Onze trouwste bezoekers in de cash & carry afdeling, kunnen rekenen op een gemakkelijke parkeerplaats in de inkomtunnel (via P0 Pool), vlakbij de ingang. Hoor jij tot de bezoekers die het vaakst naar Trademart komen? Dan nemen wij met jou contact op om je toegang te geven tot deze VIP parking. Of vraag er gerust naar aan onze recepties.