MyTrademart voor exposanten

Onze online applicatie voor exposanten om je werk te vergemakkelijken.

background pattern

Wat is MyTrademart voor exposanten?

Een online applicatie om al jouw informatie over je merken, showrooms en contacten te kunnen verzamelen en beheren. Inloggen is eenvoudig: surf naar de link die je van ons krijgt en log in met je Trademart-kaartnummer.

Beheer je eigen exposanten- en merkenpagina's

Wat kan je precies beheren in MyTrademart?

  1. Je exposantenpagina

  2. Je merk(en)pagina(s)

  3. Je showrooms

  4. Je contactpersonen

Log in op MyTrademart


Geen zorgen, we hebben handige how-to's uitgeschreven om je te helpen je pagina's te beheren. Deze vind je ook terug via je pagina of via onderstaande button.

Ontdek de how to's

Toegang tot alle info die jij nodig hebt als exposant

Dankzij je MyTrademart applicatie krijg je als exposant toegang tot alle nuttige informatie die je nodig hebt om je werk te vergemakkelijken. Je vindt er een uitgebreide database van veelgestelde vragen terug, maar ook het huishoudreglement en andere praktische informatie.

Makkelijk contact opnemen met onze diensten

We verzamelen alle telefoonnummers en emailadressen van de personen en diensten die je kan nodig hebben. Van security tot je account-manager, je vindt ze in één oogopslag terug via de app.

Feedback over onze app?

Heb je nog extra opmerkingen of feedback bij het gebruiken van MyTrademart? Wij horen het graag. We willen onze app constant willen verbeteren en dat kan dankzij jouw input.

Vertel ons wat je denkt