Home & living: uitbreiding meubelsegment

Trademart bereidt zich voor om het meubelsegment opnieuw een prominente plaats te geven. Daar mag jouw merk niet ontbreken!

Nieuw concept

Ons doel: Trademart opnieuw dé hotspot voor meubelinnovatie en groei maken.

We willen de meubelsector opnieuw een prominente plaats geven binnen Trademart en zorgen voor groei van dit nieuwe segment.

Ik wens meer info

Wat willen we doen?

Naast ons bestaand meubelsegment van meer dan 500m² willen we extra 15.000m² inrichten op onze D-verdieping, enkel en alleen voor meubelmerken. Het wordt een combinatie van grote en kleine showrooms die met elkaar verbonden worden door 2 grote assen. Er worden gemeenschappelijke zones ingericht die kunnen gebruikt worden, zoals een keuken en vergaderruimtes.

Ik wens meer info

Waarom? Synergie!

We zijn overtuigd van de meerwaarde van Trademart dankzij de synergie die we kunnen bieden tussen alle segmenten. Op onze D-verdieping huisvesten we nu al meer dan 400 merken in de segmenten kitchen, dining, decoration, in- and outdoor....en we zijn er rotsvast van overtuigd dat de meubelsector niet mag ontbreken.
Samen met ons cash & carry centrum home & living &go én ons toekomstig project Interior Solutions, kunnen we zo de volledige markt bedienen en Brussel op de kaart zetten als de place to be voor de home & living branche.

Ik wens meer info

Wat beloven wij concreet?

Instapklare ruimtes

We voorzien de nodige investeringen om de ruimte aantrekkelijk te maken.

Dynamische samenwerking

We stippelen het beleid uit in samenspraak met onze merken.

Marketing-support

Geniet van onze marketinginspanningen.

1. Instapklare ruimtes

We zorgen voor een volledig instapklare ruimte voor jouw merk. We voorzien ook de nodige technieken zoals verluchting, koeling en verdeelkasten. We zorgen daarnaast ook voor een nieuwe puien hoofdingang. De ruimte wordt wit afgeleverd met een betonlook-vloer of een gelijkaardige afwerking. De blauwe zone is extra voorzien voor meubelmerken op het grondplan hiernaast.

2. Dynamische samenwerking

We zullen een exclusieve exposantenraad opzetten waarin we zitjes voorzien voor een selecte groep van meubelfabrikanten. Het is de bedoeling om met deze raad o.a. een strikt toegangsbeleid voor de B2B meubelhandel uit te stippelen, onze aanbieders te selecteren en onze marketingactiviteiten zoals evenementen in samenspraak te coördineren. Samen streven we naar groei en succes voor jouw merk(en).

3. Marketing support

Bereik meer klanten dankzij de gecentraliseerde marketing en bedrijfsontwikkeling van Trademart.
Naast always-on campagnes op google search en display voorzien wij ook communicatie via email, social media, online paid advertising en vakbladen. Daarnaast worden er specifieke marketingcampagnes ingezet en newsletters per departement.

Trademart in een notendop

Europa's grootste B2B-inkoopcentrum
+45 jaar ervaring in groothandel
+1500 merken + 350 exposanten
Centraal gelegen in de Benelux
Grote (privé) parking met laadpalen
Restaurant & take-away

Klaar om je meubelmerk(en) te doen groeien?

Vul het formulier in en laat je gegevens na of contacteer ons meteen zelf.

Annemie Huet
+32 495/29.12.51
annemie.huet@trademart.be