Rider

Rider is een sportief merk slippers voor mannen en jongens. Comfortabel design staat centraal. Geïnspireerd door diverse sporten, biedt Rider steeds weer een verrassende collectie. Het Braziliaanse slippermerk wordt ontworpen en geproduceerd door Grendene: één van ’s werelds grootste fabrikanten van slippers en sandalen.

De slippers van Rider hebben een ultiem draagcomfort, een eigentijds design en technische eigenschappen. De slippers zijn voorzien van technische eigenschappen zoals zolen die voorzien zijn van masserende voetbedden voor een perfect loopcomfort. Of de eigenschap Dry Eco Foam, waardoor het voetbed altijd droog aanvoelt.

De slippers van Rider worden gemaakt met behulp van superzacht en duurzaam Flexpand dat 100% recyclebaar is. Met het oog op het milieu en de toekomst, is de Rider collectie gemaakt met behulp van ten minste 30% gerecycled materiaal, maar ook 99% van het fabrieksafval wordt gerecycled of hergebruikt. Rider wordt ontworpen en geproduceerd door Grendene, één van ‘s werelds grootste fabrikanten van slippers.

Vertegenwoordigd door:

ANTAR SHOE

B S Barcelona 125

collection,

onstock

Praktische info

Maandag t.e.m. vrijdag: op afspraak

Deze openingsuren gelden tijdens het inkoopseizoen

Op specifieke events

B S Barcelona 125

-Bekijk kaart

Contacten