Home & living

Persbericht: Trademart verkoopt home & living &go aan TICA

woensdag 05/06/24

Groeitrend versnellen door overdracht

BITM (Brussels International Trade Mart) heeft het genoegen aan te kondigen dat de exploitatie van ‘home & living &go’ (BICCC) is overgedragen aan het Nederlandse bedrijf TICA. Het cash & carry centrum ‘home & living &go’ met decoratie- en interieurproducten op voorraad voor professionals, dat 10.000 m² beslaat in het Trademart-gebouw, opende in maart 2021 zijn deuren en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Om deze positieve groeitrend te versnellen, is besloten om de exploitatie over te dragen aan een strategische partner.

Trademart concentreert zich verder op kernactiviteiten

TICA is een succesvolle onderneming met meerdere cash & carry vestigingen in Nederland. Een uitbreiding naar centraal België is een logische volgende stap voor TICA. De verkoop, die per direct ingaat, sluit aan bij de strategische plannen van BITM om zich verder te concentreren op zijn kernactiviteiten en groei te realiseren door onder andere nieuwe en innovatieve projecten.

Over Trademart

Trademart is als meer dan 45 jaar de plek waar retail professionals en merken samenkomen. Het inkoopcentrum van 200.000m² aan de voet van het Atomium te Brussel, brengt meer dan 1500 merken onder 1 dak in Fashion, Baby & kids en Home & Living.

Over TICA

TICA is dé B2B inkooppartner voor wederverkopers en professionele eindgebruikers in de home-,gift-, garden-, fashion- en lifestylebranche. Met meer dan 800.000 artikelen van ruim 450 toonaangevende merken en 5 vestigingen in Europa, biedt TICA een unieke winkelervaring voor zakelijke inkopers. Bij de vestigingen TICA Aalsmeer, TICA Venlo, de TICA Concept Store in Venlo, TICA Ede én de nieuwe vestiging, TICA Brussel kunnen alle producten per stuk worden ingekocht, waardoor TICA-members hun voorraad flexibel en op maat kunnen beheren.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met:

• Guy Stevens (CEO BITM) via guy.stevens@trademart.be

• Birgit Lokenberg (Marketing Manager TICA) via birgitlokenberg@tica.nl