Trixie Baby

Baby & KidsClothing

Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert Trixie een wereld die verbeelding stimuleert. Bezoek onze showroom in Trademart en koop Trixie-collecties in voor jouw winkel.

Trixie showroom Trademart groothandelTrixie showroom Trademart groothandel

Vertegenwoordigd door:

TRIXIE BABY

D S Dubai 228

collection,

onstock

Praktische info

Laatste maandag van de maand - 10:00 -17:00
of op afspraak

Op specifieke events

D S Dubai 228

-Bekijk kaart

Contacten

Verbeelding en creativiteit

Geïnspireerd door de oneindige verbeelding van een kind, creëert ons breed assortiment producten een speelveld van waaruit verbeelding kan ontstaan. Bij Trixie zijn we gefascineerd door de eindeloze verbeelding van een kind. Van pasgeborene tot tiener, kinderen bezitten een immense fantasie, die ze gebruiken om de wereld rondom hen te ontdekken. Wij willen creativiteit, oneindig spelen en deze fantastische eigenschap koesteren en kinderen vergezellen in hun wereld van verbeelding en creativiteit, omdat het zo'n verrijkende ervaring is. 

Een warm nest

Met Trixie's uitgebreide collectie creëer je een warm nest om je kleintje te verwelkomen. Zorgvuldig geselecteerde kleuren en texturen resulteren in een reeks collecties die prachtig combineren en zowel ouders als kinderen aanspreken. Laat je inspireren door onze combinaties of mix en match zelf collecties tot ze perfect aansluiten bij jouw wensen.

Respect voor de planeet

Bij Trixie wordt duurzaamheid in de brede zin van het woord centraal gesteld en dit komt tot uiting in verschillende aspecten. Een diep respect voor de planeet is belangrijk, want de toekomstige planeet is de speelplaats voor de volgende generatie kinderen. Bij de ontwikkeling van een nieuw product wordt kritisch gekeken of het product ook daadwerkelijk aan de gestelde eisen en functies zal voldoen. Dankzij onze holistische aanpak staat Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten, die zowel kinderen als ouders zullen aanspreken.