Stains & Stories

Stains & Stories – part of the adventure

Urenlang buitenspelen, ravotten of knutselen: jouw zoon of dochter doet vast niets liever dan de hele dag bezig zijn. Binnen aan tafel verven en heerlijk kliederen of buiten hutten bouwen en in de regen spelen: er is zo veel te doen, te ontdekken én vies te maken. Grote kans dat aan het eind van zo’n dag zijn of haar kleding onder de vlekken zit. Vlekken, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Hoe fijn is het dan om te weten dat je kindje kleding draagt die heerlijk zit én gemaakt is van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat tegen een stootje kan en er was na was nog als nieuw uitziet.

 

Stains & Stories maakt kleding die bij het avontuurlijke leven van jouw zoon of dochter past. Een beetje ondeugend, speels en stoer en in hippe dessins en toffe kleuren: zo willen ze elke dag wel op avontuur! En wat voor jou fijn is om te weten: elke trui, T-shirt, broek of jas is gemaakt van katoen met het BCI-keurmerk (Better Cotton Initiative), een label dat aangeeft dat het katoen op duurzame wijze geteeld is.

 

Bij de collectie van Stains & Stories gaat het over vlekken die een verhaal vertellen; het avontuurlijke verhaal van jouw kind!

background pattern

Vertegenwoordigd door:

EK FASHION

D E Deauville 223-208a

collection

Praktische info

Laatste maandag van de maand - 10:00 -17:00
of op afspraak

Op specifieke events

D E Deauville 223-208a

-Bekijk kaart

Contacten