Trademart Home & Living Interior Solutions

Binnenkort bij Trademart: als merk deelnemen in een budgetvriendelijk alternatief inspiratie-concept voor de projectmarkt waar jouw producten de show stelen!

Wat willen we lanceren?

Trademart wil binnenkort een gloednieuw concept lanceren binnen het home & living segment.

Onder ons concept "Trademart Home & Living Interior Solutions" willen we de beste merken in de sector van interieur en decoratie huisvesten in een open-space expositieruimte waar we doelgroepen zoals de retail- en projectmarkt aanspreken dankzij volledige inspirationele ruimtes. We zullen ready-made pakketten aanbieden per kamertype en per style met speciale prijszettingen en volumekortingen.

Geef me meer info

Wie willen we bereiken?

Met Trademart Home & Living Interior Solutions willen we drie grote doelgroepen bereiken:

 • Resellers (interieurwinkels, meubelwinkels,...)

 • Project professionals (ontwikkelaars, makelaars,..)

 • Interieur professionals (artchitecten, designers,..)

Waarom mag mijn merk er niet ontbreken?

Voor exposanten in het home & living segment is dit concept dé uitgelezen kans om samen met complemetaire productcategorieën een volledig aanbod voor interieur aan te bieden aan resellers en de projectmarkt.

Neem contact met mij op

In een notendop

All-in-one Inspirationele ruimtes

Relevante retail- en projectmarkt bereiken

Geen personeel nodig, wij ontzorgen jou

Je producten 6/7 fysiek te bewonderen

Je producten steeds 24/7 digitaal zichtbaar

Extra services zoals bureaus, vergaderruimtes

1. Complete inspirationele ruimtes

Onze inspirationele ruimtes zijn complete te bestellen pakketten met producten die binnen de noemer “moveable interior” vallen; van meubels tot deco, keukenapparaten, keukengerei, textiel, bestek en geuren.

2. Fysiek 6/7, digitaal 24/7 aanwezig

Alle producten zijn 6 op 7 dagen fysiek te bezichtigen. Daarnaast krijgen alle producten een QR-code die gelinkt is aan een productfiche op ons digitaal platform. Dit platform is 24/7 toegankelijk voor jouw klanten. Jij kiest zelf welke informatie en prijszettingen er weergegeven worden op dit platform. Je stelt zelf een klantenmatrix in op jouw maat.

3. Jij wordt volledig ontzorgd

Je producten zijn fysiek 6/7 te bezichtigen zonder dat jij hiervoor aanwezig moet zijn. Wij ontzorgen je volledig. Ons opgeleid personeel biedt productadvies, bestellingen, levering en installatieservices. Je kan ook kiezen om naast een aanwezigheid van je producten ook een eigen stand/kantoor te bemannen, maar dat is helemaal aan jou.

4. Jij bereikt meer relevante klanten en de projectmarkt

Bereik meer klanten dankzij de gecentraliseerde marketing en bedrijfsontwikkeling van Trademart.
Bovendien ben je zeker van de kwaliteit van je klantenbestand, wij screenen iedereen zorgvuldig alvorens hen toegang te verlenen.

Geef me meer info

Misschien vraag je je dit nog af?

 • Meubels (bedden, tafels, stoelen, banken, kasten)

 • Decoratie (verlichting, kaarsen, vazen, planten, muurkunst,...)

 • Textiel (kussens, tapijten, plaids, bed- en keukenlinnen)

 • Apparaten (keuken- en woonkamerapparten)

 • Servies (borden, glazen, servetten, bestek,...)

 • Keukengerei (potten, pannen, ...)

 • Geuren

 • Afwerking (functionele verlichting, muur-raamafwerking, vloerafwerking)

 • Actief zijn in de home & living branche en producten in één of meer van onze categorieën verkopen.

 • In staat zijn om producten te leveren om de inspiratie-eilanden in te vullen.

 • Productafbeeldingen en gedetailleerde schriftelijke productinformatie kunnen verstrekken aan ons personeel en onze bezoekers via het digitale platform.

 • Een duidelijke prijsstructuur en leveringstijden hanteren. Kernproducten moeten binnen 8 weken kunnen geleverd worden.

 • Grote hoeveelheden kunnen leveren (minimaal 25).

We hanteren een professioneel prijssysteem, in lijn met groothandelsverkoopprincipes. De prijs wordt niet zichtbaar weergegeven in de ruimte. Elk product is voorzien van een QR-code die linkt naar de productdetails op ons digitale platform. De bezoeker ziet alleen zijn gepersonaliseerde prijs, gebaseerd op wie hij is en welke waarde hij heeft voor de verkoper. Volumekortingen kunnen ingesteld worden en zijn van toepassing op product-, bestel- en/of klantniveau.

Trademart is vlot bereikbaar aan de rand van Brussel, vlak aan de op- en afritten. We hebben allerlei mogelijke diensten tot jouw beschikking zoals een grote (privé) parking met laadpalen en een restaurant.

We hebben allerlei mogelijke diensten tot jouw beschikking zoals een grote (privé) parking met laadpalen en een restaurant. Je kan bij ons extra bureauruimte huren.

Klaar om de project- en retailmarkt te bereiken?

Vul het formulier in en laat je gegevens na of contacteer Annemie Huet om vrijblijvend meer informatie te krijgen over een deelname in ons concept.

Annemie Huet
+32 495/29.12.51
annemie.huet@trademart.be