EK FASHION

background pattern

Merken

Babyface

Babyface – that smile looks good on you

Kruipen, klauteren en heel dapper de eerste stapjes zetten: er komt een moment dat je kindje de wereld steeds een beetje meer gaat ontdekken. Soms heel voorzichtig, dan weer heel stoer, maar bijna altijd met een grote glimlach én met vallen en opstaan.

 

Kleding voor je kleine ontdekker moet dus heerlijk zitten en hem of haar alle bewegingsvrijheid geven, maar het moet ook tegen een stootje kunnen. Babyface maakt die kleding: super comfortabel, heerlijk zacht en in heel veel leuke, grappige en hippe dessins waarin jouw kindje zich geweldig voelt.

 

De kledingcollectie van Babyface is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. Je kindje kan er naar hartenlust in kruipen, klimmen en klauteren en jij kunt dat favoriete broekje oneindig vaak wassen, zonder dat het snel slijt of er verwassen uitziet.

 

Met de collectie van Babyface staat niet alleen die hippe outfit je kindje goed, maar ook die ondeugende glimlach: Babyface – that smile looks good on you.

D E Deauville 223-208a

Collection

A Tiny Story

A Tiny Story - your first chapter

Met de collectie van A Tiny Story begint je baby elke dag in de allermooiste kleertjes aan zijn eigen verhaal. Een verhaal waarin de wereld stap voor stap ontdekken centraal staat. Een wereld die elke dag steeds een klein beetje groter wordt.

 

Ben je op zoek naar een heerlijk zacht en stoer babypakje voor je kindje of zoek je een rompertje om cadeau te geven? A Tiny Story heeft de allermooiste, allerliefste en allerzachtste babykleding die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Van rompertje tot mutsje en van slofjes tot babypakje: onze kleertjes zijn gemaakt van duurzaam organisch katoen dat niet alleen heerlijk zacht is, maar ook vrij is van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van je kindje.

 

Het eerste hoofdstuk van dat prachtige verhaal dat je baby de komende jaren gaat vertellen, beginnen we graag samen: A Tiny Story – your first chapter.

D E Deauville 223-208a

Collection

Stains & Stories

Stains & Stories – part of the adventure

Urenlang buitenspelen, ravotten of knutselen: jouw zoon of dochter doet vast niets liever dan de hele dag bezig zijn. Binnen aan tafel verven en heerlijk kliederen of buiten hutten bouwen en in de regen spelen: er is zo veel te doen, te ontdekken én vies te maken. Grote kans dat aan het eind van zo’n dag zijn of haar kleding onder de vlekken zit. Vlekken, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Hoe fijn is het dan om te weten dat je kindje kleding draagt die heerlijk zit én gemaakt is van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat tegen een stootje kan en er was na was nog als nieuw uitziet.

 

Stains & Stories maakt kleding die bij het avontuurlijke leven van jouw zoon of dochter past. Een beetje ondeugend, speels en stoer en in hippe dessins en toffe kleuren: zo willen ze elke dag wel op avontuur! En wat voor jou fijn is om te weten: elke trui, T-shirt, broek of jas is gemaakt van katoen met het BCI-keurmerk (Better Cotton Initiative), een label dat aangeeft dat het katoen op duurzame wijze geteeld is.

 

Bij de collectie van Stains & Stories gaat het over vlekken die een verhaal vertellen; het avontuurlijke verhaal van jouw kind!

D E Deauville 223-208a

Collection

Producten

Clothing

Kinderkleding

Badmode

Sweat

Truien & vesten

Tops

Rokken

Accessoires

Jurken

Jassen

Hemden

Broeken

Babykleding

Jurkjes

Truien

Tops

Hemden

Broeken

Rompers

Rokjes

Pyjama's

Baby & Kids

Kinderkleding

Badmode

Sweat

Tops

Truien & vesten

Rokken

Accessoires

Jurken

Hemden

Jassen

Broeken

Babykleding

Jurkjes

Truien

Hemden

Tops

Broeken

Rompers

Rokjes

Pyjama's

background

Showrooms

D E Deauville 223-208a
Bekijk kaart

Departement

Baby & kids

Laatste maandag van de maand - 10:00 -17:00
of op afspraak

Op specifieke events

Contacten