Snoozebaby

orderchamp logoOok oporderchamp logo

Ambitieus baby textiel accessoire / lifestyle merk met al meer dan 18 jaar een sterke positie in de nationale en internationale baby- en peuterproductmarkt.

background pattern

Vertegenwoordigd door:

KIDZPIRATION

D S Dubai 276a1

collection,

onstock

Praktische info

Laatste maandag van de maand - 10:00 -17:00
of op afspraak

Op specifieke events

D S Dubai 276a1

-Bekijk kaart

Bestel online

orderchamp x trademart

Bestel Snoozebaby ook online dankzij Trademart on Orderchamp

Contacten

Marthe Van Asseldonk

Over ons

Onze ultrazachte, functionele, veilige en speelse babytextielaccessoires, gebaseerd op het zelf bedachte tag-concept, raken wereldwijd de harten van mensen. Veel baby's en peuters kunnen niet zonder onze labels en zachte stoffen. Ze zijn geweldig om aan te raken, te voelen en mee te spelen. En daarbij wordt de fijne motoriek gestimuleerd en de tastzin bevorderd. Hierdoor bieden de producten gratis comfort, plezier en veiligheid. En dat allemaal door simpelweg te knuffelen met onze producten.

Sterrenstof

Onze producten zijn gemaakt van de fijnste stoffen. Onze stoffen absorberen de lichaamsgeur van mama of papa. Garantie voor een veilig gevoel. De bekende tags verschillen in grootte, kleur en textuur. We gebruiken satijn, zijde, rib en fluweel. Elke baby ontdekt zijn eigen favoriete label. Al onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen onder andere aan de meest recente EU-speelgoedrichtlijnen (EN71) en Amerikaanse richtlijnen (ASTM, reach). Onze fabrikant in Turkije is BSCI-gecertificeerd en gebruikt alleen OEKO-TEX®-gecertificeerde, organic of GOTS stoffen.

Ontworpen in Nederland, overal geliefd

De Snoozebaby collecties worden ontworpen en ontwikkeld in Amsterdam. We zijn er trots op samen te werken met een internationaal netwerk van fantastische partners die ons helpen de prachtige producten te distribueren naar een wereldwijd publiek. Snoozebaby is te vinden in on- en offline speciaalzaken voor baby's, luxe warenhuizen, speelgoed- en cadeauwinkels, interieurboetieks en boekwinkels. Alle producten worden met de grootste zorg en toewijding met de hand gemaakt.