Home & living

Brussels Interior Event september 2023 (luik 2)

sep. 24-26, 2023- 10:00 AM - 06:00 PM

Het Brussels Interior Event is hét event bij uitstek voor elke professional in home & living. Bij deze editie van het het Brussels Interior event valt er ook veel te beleven, want meer dan 400 merken in kitchen, dining, design, gifts en decoration stellen dan hun nieuwe collecties voor.

Je bent elke dag welkom van 10 tot 18 uur op 24, 25 en 26 september. 

Kids World Days

Wil je tegelijkertijd ook de nieuwste trends en inspiratie op vlak van kinderkamers ontdekken? Dat kan! We organiseren samen met het 2e luik van het Brussels Interior Event namelijk de Kids World Days. Niet te missen in het vernieuwde baby & kids departement op de D-verdieping!

Praktische informatie

 • Het Brussels Interior Event vindt plaats op 24, 25 en 26 september van 10 tot 18 uur

 • Je parkeert best op Parking P1 Pool (bereikbaar via de Atomiumlaan)

Hoe krijg ik toegang tot het event?

 • Ben je professioneel actief in één van onze sectoren (fashion, home & living, baby & kids)? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

  • Je BTW-nummer

  • Een bewijs van jouw professionele activiteit

  Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
  Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €25.

  Vraag jaarkaart aan

Andere interessante events

Home & living
feb. 18-20, 2024- 10:00 AM - 06:00 PM

Brussels Interior Event - februari 2024

Hét event bij uitstek voor elke professional in home & living. Ontdek de nieuwste trends, briljante producten en meer dan 500 geweldige merken in keukenartikelen, gedekte tafel, design- en geschenkartikelen en decoratie.

Baby & kids
Fashion
Home & living
feb. 26, 2024- 10:00 AM - 06:00 PM

Retail Happening - februari 2024

ALLE departementen zijn geopend tijdens de Trademart Retail Happening op 26 februari! Kom langs en leer bij dankzij onze verschillende gratis workshops en lezingen in elk departement. Ontdek de nieuwste trends in fashion, laat je inspireren door de nieuwste collecties bij home & living &go en laat je verwonderen door de collecties bij baby & kids én home & living.